Logistikoperatör

Fulltime, Integrated Supply Chain

Bohus, Sweden Apply Now Apply until: 16 Mar 2021

Vill du jobba inom logistik med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i en miljö där vi värdesätter säkerhet, hållbarhet och integritet? Vi söker nu dig som vill anta rollen som logistics operator inom vår logistikavdelning i Bohus. Arbetstiden är heltid och arbetsformen är dagtid.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden 
Du kommer ingå i hela site logistik teamet på 13 personer. Dina arbetsuppgifter kommer bla. att vara:

 • Lastning och lossning av ankommande eller avgående gods  
 • Fyllning av produkt i tankbil, container och järnvägsvagn 
 • Packning av produkt i kundemballage 
 • Färdigställande av order för kunder  
 • Etikett- och dokumenthantering 
 • Ta ut prover och genomföra analyser relaterad till packningsfunktioner 
 • Arbeta aktivt i ALPS, HSE- och kvalitetsarbete 
 • Samt bistå med hjälp vid behov


Vi har ett ständigt fokus på HSE-arbete (hälsa, säkerhet och miljö) och kräver att du tar en aktiv del i detta arbete genom att kontinuerligt sträva efter att förbättra dig och dina kollegors arbetsmiljö.

Job grade level: G8

Kvalifikationer 

 • Utbildning och giltigt truckkort (A1-A4, B1-B4)
 • Körkort B 
 • Ett stort intresse för arbete kring hälsa, säkerhet och miljö
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
 • God förmåga att arbeta i grupp och ett gott sinne för ordning och reda
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP.


Befattningen ställer krav på teknisk kompetens och intresse, hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat och kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.

Varför Nouryon? 
Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information 
Detta är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.SE@nouryon.com

Du kommer att rapportera till Logistics Supervisor. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Linda Schyberg, Logistics Supervisor, +46 709 577 124.

För fackliga frågor:  
IF Metall: Dennis Ljunggren, +46 709 577 258

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com 

Mer om företaget 
Nouryon har cirka 10.000 anställda och verksamhet i över 80 länder runt om i världen. Under vår nästan 400 år långa resa mot att bli en global ledare inom specialkemi har vi byggt upp stor expertis, utvecklat långsiktiga kundrelationer och förtjänat en plats bland de branschledande företagen när det kommer till säkerhet, hållbarhet och tillförlitlighet. Runt om i världen har våra produkter stor betydelse i människors vardagliga liv.

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster. 
Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future  

Ansökningsprocessen 
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen. I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater. Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterare och rekryterande chef. I samband med detta intervjutillfälle blir du ombedd att genomföra tester (en personlighetsanalys och ett problemlösningstest) med avsikt att mäta dina personliga egenskaper men också ge oss möjligheten att lära känna dig som person.

Vi ser fram emot din ansökan! 


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vacancy data
Closing date
16 Mar 2021
Vacancy number
N0003117
Organization
Continent
Europe
Country
Sweden
Site
Bohus
Business
Integrated Supply Chain
Job characteristics
Job family
Other
Hierarchy level
Entry Level
Full time/part time
Fulltime
Contract type
Permanent

Open positions in Other

See all

Open positions in Sweden

See all

About Nouryon

To see the video, please accept the media and social cookie. Cookie settings

Apply for this job by clicking the button. You will be asked to create a profile first.